var tar tiden vägen

tiden verkligen bara springer iväg. har fullt upp med min praktik nu. jag trivs som fisken i vattnet med allting både personal om dom boende. känns verkligen toppen då jag även ska jobba där i sommar.
böejar inte förrän efter midsommar så vi ska fira midsommar i skärgården med båten. Båten tar väldigt mycket tid nu för oss båda för att hinna få den klar tills de är dags att slussa ut den, de ska byggas toalett nya sittplatser och sys madrasser, städas och lite små fix på kapellet, plus att vi har en hel del att fixa hemma sen jag flyttade in hit. många kartonger är ännu inte uppackade.
valborg firade vi i kimstad med min syster och lite vänner, de blev en lugn kväll då jag började kl. 7 den första maj, slutade två så jag han se raggarbilarna iaf.

i löradgs blev de rally hela dagen och grilla i sörping, somande som  en stock den kvällen, efter en hel dag ute i skogen de var underbart med tanke på vädret.

imorgon är det ÄNTLIGEN DAGS FÖR ARKÖ.........................SKA BLI SÅ JÄVLA ROLIGT
och även att få träffa alla ifrån klassen igen. de var några veckor sen sist....

nej nu ska jag städa är bara ledig idag och imorgon, jobbar hela helgen 8-18, fast jag ska sluta tidigare på lördag då det är den årliga minnsekonserten i blacka :)

hej svejs grus och gnejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0